Velkommen til Restaurant Furesøbad
Lidt historie
Den første restaurant på Furesøbad åbnede i 1934. Området har altid været et eftertragtet udflugtsmål for københavnere og her kunne man kigge forbi til en god kop kaffe, frokost eller middag. Den etablerede togdriftslinje gjorde det nu endnu mere fremkommeligt.
Stadig til dags dato, byder vi spisende gæster velkommen til både et styk smørrebrød i frokosttiden og middag om aftenen.
I sommerhalvåret fyldes vores store terrasse med gæster, der kan kombinere et godt måltid med den smukke udsigt ud over Furesøen. Restaurant Furesøbad har lagt rammer til et utal af arrangementer såsom bryllupper, mærkedage og konfirmationer.
Vores vision
I dag drives hele området af Michael Bay Olsen der sammen med en masse engagerede medarbejdere, tilbyder alt fra a la carte til store selskaber, events og konferencer.
Vi er omgivet af naturen omkring os, den smukke udsigt over Furesøen og en stærk vision om at give vores gæster en behagelige oplevelse, både i form af godt værtskab og madoplevelse. Vores mad er lavet fra bunden og vi bruger lokale råvarer, hvoraf mange af dem er økologiske, blandt andet i samarbejde med Smag på Nordsjælland