Aften
mandag til søndag kl 17:30 til 21:30
(køkkenet lukker kl 20:30)
Gældende fra 12.3.2025
pocheret vagtelæg, jomfruhummerhaler, brunet kapers smør og dild.
145 krpå smørristet surdejsbrød, syltede rødløg spinat og revet Vesterhavsost.
135 krlangtidsbagte cherrytomater, pommes fondant og sauce Bordelaise.
325 KRbriochebolle-grov mayonnaise-rød cheddar-bøftomat-sprød salat-køkkenets sylt-bacon-grove fritter-chilli mayonnaise.
199 krbriochebolle-grov mayonnaise-rød cheddar-bøftomat-sprød salat-køkkenets sylt-grove fritterchilli mayonnaise.
199 krchokoladeis-jordbæris-vaniljeis-guf lavet på hindbærsaft fra Rokkedyssegård.
99 krChokolade, jordbær, vaniljeis, guf lavet på hindbærsaft fra Rokkedysegård.
99 krDer taget forbehold for ændringer grundet sæsonlevering. vegetar og Allergier ? Spørg venligst tjeneren